Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lagane pobjede Zadra i Cedevite Junior

Četvrtak navečer nije termin u kojem smo običavali gledati utakmice FAVBET Premijer Lige, ali s dvije utakmice ovog četvrtka otvoreno je 11. kolo, odnosno zadnje kolo prvog kruga iste, a do laganih pobjeda stigli su košarkaši Zadra i Cedevite Junior.

Zadrani su samo dan nakon što su u Kupu Krešimira Ćosića svladali Dubrovnik i plasirali se u četvrtfinale natjecanja, na parketu dvorane koja nosi isto ime kao i kup natjecanje ugostili košarkaše Dubrave i susret praktički riješili već nakon prve četvrtine, u kojoj su gostima sa istoka Zagreba dopustili da ubace svega pet poena. Do poluvremena su se gosti malo i pribrali, ali u drugom poluvremenu košarkaši Zadra ponovno dodaju gasa i na koncu mirno privode utakmicu kraju, za konačnih 83:58.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Zadra je sa 17 koševa bio Krševan Klarica, dok je 13 poena za Lavove ubacio njihov najiskusniji igrač Karlo Vragović.

Cedevita Junior otisnula se na obližnje gostovanje u Zabok, gdje su košarkaši trenera Damira Mulaomerovića većinu vremena proveli u vodstvu, a utakmicu prelomili početkom posljednje četvrtine, otišavši i na preko 20 poena prednosti te bez većih stresova u završnici slavili s 95:75.

S 25 poena uz sjajnih 71% šuta iz igre Vitamine je do pobjede vodio Kevaughn Allen, a Renato Serdarušić dodao je double-double učinak od 17 koševa i 13 skokova. Kod domaćina se s 22 poena istaknuo Emil Savić.

Komentari

Povezano