Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lakersi na pragu potpisivanja LeBronovog podcast partnera kao novog trenera

Generalni menadžer Los Angeles Lakersa Rob Pelinka je nakon ovosezonskog ispadanja svoje momčadi u prvoj rundi doigravanja uručio otkaz glavnom treneru Darvinu Hamu, a prema američkim izvorima Jezerčani su vrlo blizu potpisivanja njegovog nasljednika.

Kao snažni favorit za klupu Lakersa nameće se bivši NBA igrač i trenutni košarkaški analitičar J.J. Redick. Amerikanac je prije tri tjedna bio prva osoba koju su Lakersi intervjuirali za posao, a važnost pronalaska pravog čovjeka dokazuje činjenica da u potrazi za trenerom front office Lakersa koristi velikog Mikea Krzyzewskog kao neslužbenog savjetnika. Poveznica između Redicka i Krzyzewskog je sveučilište Duke na kojem je bivši bek šuter osvojio nagradu najboljeg igrača 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Redick, koji od ožujka svaki tjedan snima podcast imena Mind the Game s LeBronom Jamesom, nema nikakvog trenerskog iskustva na koledž ili NBA razini te bi mu ovo bio prvi posao u takvoj ulozi. Povjerljivi NBA reporteri Jovan Buha i Shams Charania su u svibnju izvještavali o tome kako je Redick oduševio Lakerse na intervjuu te da ih podsjeća na mladog Pata Rileyja što su neiskusnom Redicku ogromne cipele za ispuniti. ”Šuška” se da Lakersi spremaju napraviti elitan stožer oko Redicka u kojem bi se potencijalno mogao nalaziti James Borrego koji je dobivao diljem lige ponude za glavnog trenera, pomoćni trener Portland Trail Blazersa Scott Brooks te bivši NBA playmaker Rajon Rondo.

Hoće li Redick i službeno postati trener Lakersa, ostaje nam za vidjeti nakon NBA finala zbog njegovog angažmana kao komentatora u istom.

Komentari

Povezano