Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lakersi predvođeni svojim zvijezdama došli do pobjede protiv Cavaliersa

NBA liga nam je donijela četiri nove utakmice a večer je započela u Los Angelesu gdje su u Crypto.com areni Los Angeles Lakersi dočekali Cleveland Cavalierse i na koncu slavili uvjerljivo 116:97.

Bio je ovo okršaj u kojem je Lakeshow od prve minute nametnuo svoj tempo koji su Cavsi teško pratili. Lakersi su već nakon 16 minuta igre bili na +16, no Cleveland nije dozvolio da Lakersi uspostave potpunu kontrolu što su dokazali povratkom u susret na krilima osam brzih poena Dariusa Garlanda u trećoj četvrtini. Unatoč tome što se momentum  tada uvjerljivo prebacio na stranu Cavaliersa, Lakersi su odgovorili vlastitim 19:0 runom kojim su došli u iznimno povoljan položaj kojeg nisu ponovno ispustili gostima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsne nastupe za Lakerse nastavio je D’Angelo Russell koji je postigao 28 poena uz šest trica, dok je LeBron James dodao 24 poena uz 12 asistencija, a Anthony Davis 22 poena, 13 skokova, tri ukradene lopte i važnih šest blokada. Gostujuću ekipu predvodio je Darius Garland s 26 poena i pet krađi. Caris Levert je bio drugo najefikasnije ime gosta s 21 poenom, dok je obrana Jezerčana dobar posao odradila na Donovanu Mitchellu koji je danas izjednačio najslabiji učinak sezone s deset poena (šut iz igre 4/13).

Lakersima je ovo deveta pobjeda u posljednjih deset susreta te su zasjeli na osmu poziciju Zapadne konferencije. Cavaliersi su porazom propustili priliku potpuno se približiti Milwaukee Bucksima na drugom mjestu Istočne konferencije.

Komentari

Povezano