Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lampard blizu povratka na klupu Chelsea

Nakon što je Graham Potter dobio otkaz, Bruno Saltor je vodio utakmicu protiv Liverpoola kao privremeni trener. Saltoru bi to mogla biti jedina utakmica na klupi „Plavih“ jer izgleda da je Todd Boehly pronašao novog trenera.

Najpoznatiji nogometni novinar Fabrizio Romano je objavio vijest da Chelsea pregovara s legendom kluba Frankom Lampardom. Lampardu je ponuđeno da vodi Chelsea do kraja sezone. Nakon što se završi sezona, cilj je da momčad preuzme Julian Nagelsmann ili Luis Enrique koji posljednjih dana pregovaraju s londonskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabrizio također navodi da je Lampard zadovoljan ponudom te ju je spreman prihvatiti. Ovo bi bio drugi mandat na klupi Chelsea za najboljeg strijelca „Plavih“ u povijesti. Frank je u prvom mandatu na klupi naslijedio Maurizia Sarria prije početka 2019./2020. sezone. Lampard je imao odličnu prvu godinu gdje je uspio izboriti plasman u ligu prvaka te igrao finale FA kupa. Debitantska sezona na klupi je bila uspješna unatoč zabrani dovođenja igrača koju je imao Chelsea. U toj sezoni je Lampard promovirao Masona Mounta i Reece Jamesa u prvu momčad koji su kasnije postali stožerni igrači kluba.

U siječnju 2021. godine je Roman Abramović uručio otkaz legendi Chelsea nakon serije loših rezultata. Njegov nasljednik je bio Thomas Tuchel te je njemački strateg 4 mjeseca kasnije osvojio trofej Lige Prvaka. Chelsea se trenutno nalazi na 11. mjestu u ligi te ih idući tjedan čeka prva utakmica četvrtfinala Lige Prvaka protiv Real Madrida.

Komentari

Povezano