Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Las Palmas iznenadio Atlético Madrid

U prvom susretu 12. kola španjolske La Lige domaći Las Palmas na Kanarima je porazio Atlético Madrid rezultatom 2:1. Ovime su Madriđani propustili priliku bodovno se izjednačiti s liderima prvenstva Real Madridom i Gironom.

Iz prvog poluvremena vrijedi izdvojiti samo jednu situaciju. U 23. minuti Rodrigo Riquelme našao se u dobroj situaciji, no njegov pokušaj vratar Las Palmasa odbio je u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 51. minuti domaćin je poveo iz prve prave prigode. Odmjerenim udarcem s vrha šesnaesterca Kirian Rodriguez je svladao Jana Oblaka za delirij domaćih navijača. Četiri minute kasnije ponovno gledamo dvoboj Riquelmea i domaćeg vratara Alvara Vallesa, a ishod je opet isti. Ovaj put uz pomoć vratnice, domaći vratar zaustavlja pokušaj Riquelmea.

U 75. minuti domaćin je povećao svoju prednost. Benito Ramirez snažnim udarcem u prvi kut probio je Jana Oblaka za 2:0 na semaforu. Osam minuta kasnije gosti smanjuju na 2:1. Alvaro Morata najbolje se snašao u šesnaestercu domaćina te matirao vratara za svoj sedmi ovosezonski pogodak.

Isti igrač imao je najbolju prigodu za izjednačenje, no njegov drugi pogodak u 90. minuti zaustavila je greda. Ovim porazom Atletico je ostao trećeplasiran s tri boda manje od vodećeg dvojca, Girone i Real Madrida. Las Palmas se s ova tri boda popeo na 9. mjesto španjolskog prvenstva.

Komentari

Povezano