Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lautaro Martinez donio Superkup Interu u sudačkoj nadoknadi

Nakon što su obje ekipe svladale svoje protivnike s 3:0 u polufinalu Superkupa Italije. Napoli i Inter odigrali su finale u Rijadu u kojem je ekipa iz Milana slavila s 0:1 pogotkom Lautara Martineza. Inter je tako obranio naslov pobjednika Superkupa.

U prvom poluvremenu utakmice nismo vidjeli niti jednu pravu prigodu. Nastavak susreta ponudio nam je ipak malo više akcije. Na to je zasigurno utjecao crveni karton Giovannija Simeonea u 60. minuti susreta. Inter je nakon crvenog u potpunosti preuzeo inicijativu te je vratar Napolija Pierluigi Gollini bio jedini razlog što se rezultat 0:0 zadržao na semaforu sve do pred sam kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela ukazao se Martinez te zabio za 0:1 i veliko slavlje Interovih igrača. Benjamin Pavard poslao je loptu u šesnaesterac, a na pravom mjestu našao se kapetan Intera koji ove sezone igra u sjajnoj formi.

Inter je ovom pobjedom stigao do prvog ovosezonskog trofeja i druge pobjede nad Napolijem. Prije malo više od mjesec dana slavili su s 0:3 u Napulju.

Komentari

Povezano