Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lautaro novim pogotkom vratio Inter na prvo mjesto

Nakon jučerašnjeg kiksa Juventusa, nogometaši Intera eventualnom pobjedom na gostovanju kod Fiorentine došli bi natrag na vrh talijanske Serie A, a na koncu su u tome i uspjeli ubilježivši minimalnu pobjedu.

Jedini pogodak na susretu pao je u 14. minuti. Udarac iz kuta s lijeve je strane izveo Kristjan Asllani, a Lautaro Martínez glavom na prvoj vratnici prebacio loptu u suprotan kut vrata Pietra Terracciana. Bio je to već 19. pogodak fenomenalnog Argentinca u isto toliko prvenstvenih nastupa ove sezone, a mrežu trese svake 84 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je bila ta koja je kroz veći dio susreta stvarala bolje šanse, a najveću moguću prigodu za izjednačenje dobili su u 76. minuti. Yann Sommer išao je boksati jednu loptu u svom šesnaestercu, ali umjesto nje pogodio je glavu M’Bale Nzole, pa je sudac dosudio kazneni udarac. Sommer se potom odužio za svoju pogrešku, uhvativši jako loše, pa čak i sramotno izveden jedanaesterac od strane Nicolása Gonzáleza.

Nerazzuri su ovim trobodom prestigli Juventus na ljestvici, te sad od svog prvog pratitelja imaju bod više, ali i utakmicu manje, dok je Fiorentina ostala na petom mjestu s 34 boda, odnosno dva manje od četvrtoplasirane Atalante.

Komentari

Povezano