Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lautaro pogodio za nastavak pozitivnog niza Intera kod Rome

Jedan od derbija 8. kola Serie A odigran je večeras na rimskom Olimpicu, gdje domaćin Roma već osmu uzastopnu domaću utakmicu nije uspjela svladati milanski Inter.

Ništa previše vrijedno spomena nismo vidjeli u prvih sat vremena ovoga dvoboja, a najviše uzbuđenja na tribinama vidjeli smo nakon 15 minuta igre kada su Romini najvatreniji ušli na svoju tribinu poslije kratkog bojkota. Inter je poveo u toj 60. minuti i to preko Lautara Martíneza, koji je jedan kontranapad gotovo pa doslovno zakucao s vrha šesnaesterca za 1:0. Utakmica je potom malo živnula, domaćini su pokušavali doći do izjednačenja, ali ništa više od nekoliko poluprilika nisu uspjeli stvoriti pa tri boda putuju u Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Datum 2. listopad 2016. godine tako ostaje zapisan kao posljednji puta kada je Roma na domaćem terenu svladala Inter, a zanimljivo da su u međuvremenu upisali dvije pobjede na Giuseppe Meazzi. Ovim slavljem Inter ostaje drugoplasiran, s dva boda manje od vodećeg Napolija, dok Roma ostaje na desetoj poziciji.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano