Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lazio do pobjede u zadnjoj sekundi, Scamaccin show u Empoliju

S dvije utakmice u ponedjeljak navečer zaključeno je 10. kolo talijanske Serie A, a gledatelji su na oba dvoboja mogli gledati jako dobar nogomet.

Odličnu utakmicu i gotovo one man show vidjeli su gledatelji u Empoliju, gdje je domaćin poražen od Atalante s 3:0. Povela je Atalanta već u 5. minuti, kada je lijepo proigravanje Ademole Lookmana, čija je to bila 30. asistencija u seniorskoj karijeri, još ljepše petom u gol pospremio Gianluca Scamacca. U 17. minuti Scamacca je pogodio vratnicu gola Etrita Berishe, pet minuta kasnije njegov udarac glavom albanski vratar sjajno brani, a u 29. stasiti talijanski napadač asistira Teunu Koopmeinersu za 2:0 momčadi iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već početkom drugog poluvremena, točnije u 51. minuti Scamacca stavlja točku na i utakmice, pogodivši sjajno bliži kut udarcem s 15-ak metara iskosa s desne strane, a novi okvir gola 24-godišnjak je pogodio deset minuta kasnije kada je zatresao gredu domaćih vrata. Mario Pašalić u igru je ušao u 66. minuti te odigrao vrlo dobro, ubilježivši 100% točnosti dodavanja na 18 pokušaja uz jedno uspješno dugo dodavanje te jedan blokiran pokušaj udarca.

U susretu kojeg su hrvatski nogometaši Toma Bašić i Josip Brekalo čitavog proveli na klupama za rezervne igrače, Lazio je pogotkom Cire Immobilea u 95. minuti slavio protiv Fiorentine s 1:0. Prvi su pak mrežu tresli gosti i to u 12. minuti, ali nesuđeni strijelac Lucas Beltran u primanju se poslužio rukom pa mu je pogodak poništen, a pet minuta kasnije isti igrač pogađa vratnicu.

Do kraja susreta Lazio je bio bolja momčad koja je više željela pobjedu na kišom okupanom Olimpicu, a do nje su stigli u 95. minuti kada je Immobile realizirao kazneni udarac, dosuđen nakon igranja rukom Nikole Milenkovića.

Komentari

Povezano