Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lazio i Milan remizirali, Napoli okrenuo Parmu bez vratara

Tko god se odlučio ovu subotnju večer provesti uz Serie A, taj svakako nije pogriješio, bez obzira gledao susret koji se igrao u Rimu ili onaj u Napulju.

Lazio i Milan odigrali su sjajan susret na Olimpicu, a gosti su do vodstva došli već u 8. minuti. Udarac iz kuta izveo je Christian Pulisic, domaći vratar Ivan Provedel izletio u prazno, a ispres njega je Strahinja Pavlović glavom poslao loptu u mrežu za njegov prvi pogodak u crveno-crnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolja igra Lazija u ostatku susreta došla je na naplatu u 62. minuti kada je Taty Castellanos pospremio loptu u mrežu nakon krasno odigranog kontranapada i asistencije Nuna Tavaresa, a već četiri minute kasnije Boulaye Dia postiže pogodak za 2:1 nakon novog ubacivanja Tavaresa.

U 72. minuti, odnosno svega minutu nakon što su obojica ušli u igru, Tammy Abraham ostavio je jednu loptu za Rafaela Leãa, a Portugalac ju pospremio iza Provedela za 2:2, što je bio i konačni rezultat ovog susreta.

Mnogo uzbuđenja vidjeli smo i na drugom večerašnjem susretu. Parma je na gostovanju kod Napolija došla do vodstva u 19. minuti, a strijelac je iz kaznenog udarca bio Ange-Yoan Bonny. Puno uzbuđenja vidjeli smo u završnici, pošto je u 76. minuti vratar Parme Zion Suzuki dobio drugi žuti karton, a kako su gosti iskoristili svih pet zamjena, na vrata je stao branič Enrico Del Prato.

U 88. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaćine, a nakon gotovo tri minute pregledavanja sudac je poništio svoju prvotnu odluku. Ipak, u 92. minuti Romelu Lukaku postiže pogodak na svom debiju za Napoli za 1:1. Do kraja je ostalo dovoljno vremena za potpuni preokret, budući da je četvrti sudac pokazao čak 11 minuta nadoknade, a već u 96. je Franck Anguissa glavom pogodio za preokret Napolija i pobjedu 2:1.

Komentari

Povezano