Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lazio šokirao Bayern i slavio u prvom susretu

Jedan od susreta druge večeri Lige prvaka bio je onaj između Lazia i Bayern Münchena. Rimljani su na svom terenu dočekali Bavarce kao prilični autsajderi, no nisu htjeli bez borbe pustiti ovaj dvoboj i potencijalni prolazak u četvrtfinale, gdje nisu bili od 2000. godine.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo pretjerane zanimljivosti. Bayern je dominirao, no i dalje nisu bili na pretjerano visokoj razini. Imali su jednu veliku priliku preko Jamala Musiale, no mladi je Nijemac iz blizine prebacio gol. Još vrijedi rijedi spomenuti i opasan slobodni udarac Leroyja Sanéa. Lazio je s druge strane bio dosta oprezan i najopasniji su udarac imali preko Luisa Alberta, no generalno su pokazali siromašnu napadačku igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su Rimljani ipak bili ti koji su došli do zlatne prilike. Sam na Manuela Neuera je izbio Gustav Isaksen, no Danac se zapelo i njegov je pokušaj obranio Neuer. Događaj koji je u potpunosti promijenio susret dogodio se u 57. minuti. Lazio je krenuo u kontranapad, a Dayot Upamecano je naivno skrivio jedanaesterac. Za svoj oštar start zaradio je crveni karton, a jedanaesterac je iskoristio Ciro Immobile.

Gosti su pokušavali iz raznih pozicija, no nisu dolazili do pravih i konkretnih prilika. Lazio je do kraja susreta iz tranzicija imao nekoliko solidnih pokušaja i na kraju su zasluženo slavili i priredili prvi veći šok u ovogodišnjoj knockout fazi Lige prvaka.

Komentari

Povezano