Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lazio u golijadi produbio krizu Frosinonea (VIDEO)

Sjajan susret za završetak subotnjeg programa 29. kola talijanske Serie A odigrali su Frosinone i Lazio, u mini derbiju regije po kojem večerašnji gost nosi ime – Lacij.

Susret je sjajno započeo za domaćine, koji su poveli u 13. minuti pogotkom 26-godišnjeg Španjolca Pola Lirole, koji je glavom zatresao mrežu Lazija za svoj deseti pogodak u seniorskom nogometu. Nastavila se i nakon toga bolja igra Frosinonea, ali sljedeći pogodak postižu gosti i to iz prvog opasnijeg dolaska pred vrata Stefana Turatija. Igrala se 38. minuta kada je s desne strane centrirao Mattéo Guendouzi, a Mattia Zaccagni se našao sam na prvoj vratnici i pogodio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva prekida u razmaku od samo pet minuta bila su dovoljna gostima da potpuno preokrenu rezultat, a strijelac oba pogotka bio je Valentin Castellanos, pa je Lazio od 62. minute vodio s 3:1. Ipak, domaćini se nisu predavali te u 70. minuti glavom nakon kornera za smanjenje na 3:2 poentira Walid Cheddira.

Na koncu je to bio i konačan rezultat susreta, kojim je Lazio upisao pobjedu nakon četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima, te ujedno produljio niz Frosinonea bez pobjede na osam utakmica, odnosno na samo jedno slavlje i šest osvojenih bodova u posljednjih 16 prvenstvenih dvoboja, čime se i dalje nalaze na 18. mjestu, prvom koje vodi u Serie B.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano