Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lea Bošković u Iașiju ušla u svoje prvo WTA četvrtfinale

Lea Bošković u rumunjskom Iașiju igra svoj turnir iz snova. Kao sretna gubitnica ušla je u glavni ždrijeb, a tamo je s dvije pobjede došla do najvećeg uspjeha karijere. Nakon pobjede protiv Marije Timofejeve u ponedjeljak, u utorak je svladala Varvaru Lepchenko s 2-0 u setovima te se probila u svoje prvo WTA četvrtfinale karijere.

U prvom setu su do 4:3 za Zagrepčanku obje tenisačice držale svoje servise da bi tada Bošković prva oduzela servis Amerikanki. Nakon breaka, svoj je servis sigurno osvojila te je sa 6:3 osvojila prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu vidjeli smo nešto drugačiju priču. Prvi break napravila je Lepchenko kod vodstva 2:1 da bi već u idućem gemu Bošković uzvratila i smanjila na 2:3. Novi break Zagrepčanka je napravila kod 4:4 te je nakon toga sigurno odservirala za meč i pobjedu 6:3, 6:4.

U četvrtfinalu Bošković vrlo vjerojatno ide na prvu nositeljicu Miru Andrejevu koja je u meču s Aliaksandrom Sasnovič veliki favorit. Svoj meč drugog kola u isto vrijeme započela je i Petra Martić.

Komentari

Povezano