Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

LeBron započeo regrutiranje najjačeg sastava za Olimpijske igre

Nakon vrlo razočaravajućeg četvrtog mjesta na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u košarci, ugledni Shams Charania je digao cijelu američku javnost na noge nakon izvještaja da je LeBron James već uveliko počeo s regrutiranjem najjače moguće postave SAD-a za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Košarkaš Los Angeles Lakersa je tijekom trajanja prvenstva dosta koketirao na društvenim mrežama oko povratka nacionalnom dresu dogodine, ali izgleda da on neće biti jedini povratnik. Spominju se razgovori sa Stephom Currijem, Anthony Davisom, Kevinom Durantom, Draymondom Greenom i Jasonom Tatumom oko samog odaziva reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored njih svoj interes su pokazali Devin Booker, Damian Lillard, Kyrie Irving i De’Aaron Fox, a tu su još naravno i Bam Adebayo te Aaron Gordon koji se svakako očekuju nakon što sastav poslan na Svjetsko prvenstvo nije bio uvjerljiv.

Do Olimpijskih igara je ostalo nešto manje od godinu dana, ali nema sumnje da će SAD i na ovim Olimpijskim igrama izaći u dosta jačem sastavu nego što je to bio slučaj na zadnja dva Svjetska prvenstva.

Komentari

Povezano