Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lecce do boda nakon prvog kaznenog udarca kojeg je izborio vratar

Nogometaši Leccea su u nedjeljnoj matineji u okviru 14. kola Serie A s Marinom Pongračićem u startnoj postavi ugostili Bolognu, na čijoj se klupi našao još jedan hrvatski reprezentativac, Nikola Moro.

Nakon prvog poluvremena u kojem je Lecce imao laganu dominaciju, do vodstva je u drugom došla Bologna i to iz slobodnog udarca u 68. minuti, kojeg je sjajno izveo Charalampos Lykogiannis i pogodio gornji lijevi kut domaćeg vratara Wladimira Falconea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti taj Falcone postao je junak utakmice za Lecce, izborivši kazneni udarac duboko u sudačkoj nadoknadi. Stigao je Falcone naime na jedan skok iz prekida, a u trenutku kada je lopta stizala do njega, na rubu peterca ga ruši Riccardo Calafiori. Dovoljno za kazneni udarac, kojeg je u 100. minuti realizirao Roberto Piccoli.

Bio je to ujedno i prvi jedanaesterac u Serie A kojeg je izborio vratar, od sezone 2004./2005. od kada postoje službeni podaci. Pongračić je odigrao čitav susret za domaćina, zaradivši žuti karton, dok je Moro ušao u igru u 58. minuti te je dobro iskoristio svoju minutažu.

Komentari

Povezano