Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leeds dominatnom predstavom ušao u finale doigravanja

Uzvratna utakmica polufinalnog susreta doigravanja engleskog Championshipa odigrala se na Ellen Roadu. Leeds je slavio protiv Norwicha rezultatom 4:0 i prošao u finale doigravanja.

Sedam minuta je bilo potrebno za prvi pogodak susreta. Ilia Gruev je pametno izveo slobodnjak s malo veće distance i pogodio u donji desni kut. U 20. minuti domaćini su imali dva pogotka prednosti. Wilfried Gnonto je poslao lijepu dugu loptu, a akciju je dovršio Joel Piroe glavom u donji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Georgino Rutter se za kraj poluvremena, točnije u 40. minuti, našao ispred gola i nakon gužve u šesnaestercu lijepo zabio pod prečku.

U drugom dijelu prvi pogodak je pao u 68. minuti. Junior Firpo je lijepo odigrao u kazneni prostor te se na kraju Crysencio Summerville snašao i mirno iz blizine poslao loptu u mrežu. Do kraja se utakmica smirila te je Leeds mirno priveo susret kraju.

S obzirom da je prvi susret završio bez pogodaka, od gostujuće momčadi se očekivao puno veći otpor. Domaća momčad je zasluženo prošla u finale, a tamo će ih dočekati pobjednik između Southamptona i West Bromwich Albiona.

Komentari

Povezano