Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Daniele De Rossi na klupi Rome debitirao pobjedom

U atmosferi u kojoj su navijači Rome istovremeno porukama i navijačkim skandiranjem podržavali otišlog trenera Josea Mourinha, ali i izražavali dobrodošlicu igračkoj legendi Danieleu De Rossiju, Vučica je stigla do pobjede protiv Hellas Verone rezultatom 2:1.

Turbulentni tjedan u kojem su navijači za poraze i probleme u klubu okrivljavali američke vlasnike, ali i igrače, posebno one najplaćenije poput Dybale i Lukakua, ovako je okončan na najbolji način za Romaniste koji su u vodstvo stigli u 19. minuti preko Lukakua, dok je na 2:0 povisio Pellegrini u 25. minuti.

U obje akcije asistent za pogodak je bio Stephan El Shaarawy, a gosti tijekom prvih 45 minuta nisu Romi napravili previše problema.

Ipak, u 64. minuti stigli su do najveće prilike za pogodak, nakon ruke Llorentea u kaznenom prostoru. Loptu je na bijelu točku namjestio Milan Đurić i pogodio stativu, no Verona je tim trenucima bila bolja ekipa te u 76. minuti zasluženo stigla do smanjenja vodstva preko Folorunshoa.

Do kraja utakmice Roma je strijepila za svoju pobjedu, no dva pogotka iz jedina dva udarca u okvir gola iz prvog poluvremena bila su dovoljna za njihovu prvu ligašku pobjedu nakon gotovo mjesec dana, a Roma se s ova 3 boda izjednačila s Bolognom na 7. mjestu prvenstvene ljestvice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano