Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lekin Standard prosuo dva pogotka prednosti u samoj završnici susreta

U 3. kolu doigravanja belgijskog prvenstva koje vodi u play-off Konferencijske lige, St. Truiden i Standard Liege remizirali su 3:3. Ivan Leko stigao je tako do drugog boda u trećem susretu ove podskupine Jupiler Pro League.

Susret je počeo vatreno. Naime, nakon samo devet minuta bilo je 1:1 na semaforu. Poveo je domaćin u 4. preko Erica Bocata, no gosti brzo poravnavaju pogotkom Wilfrieda Kange. S tim rezultatom se otišlo na predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo gledali pravi spektakl. Igrala se 57. minuta kada je domaćin mogao stići do novog vodstva, no kazneni udarac kojeg je izveo Aboubakary Keita obranio je gostujući vratar i kapetan, Arnaud Bodart.

Samo dvije minute kasnije, momčad Ivana Leke stigla je do vodstva. Veznjak iz Demokratske Republike Kongo, William Balikwisha pogodio je za 1:2.

U 81. minuti činilo se kako je utakmica riješena. Wilfried Kanga pogodio je drugi put na susretu, a 11. put u sezoni te donio dvostruku prednost gostima.

Međutim, trupe Ivana Leka nisu uspjele u konačnici slaviti. Domaćin je smanjio na 2:3 u 84. preko Adriana Bertaccinija, a potpuni povratak donio je Turčin Fatih Kaya, četiri minute kasnije.

Ovim remijem, Standard je ostao četvrti u ovoj podskupini s 19 osvojenih bodova. S druge strane, St. Truiden se nalazi na drugoj poziciji s 27 bodova na kontu. U konačnici samo prvoplasirana momčad odlazi u play-off Konferencijske lige.

Komentari

Povezano