Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leko: Šahtar? Dušom i tijelom sam u Hajduku

Hajduk će u nedjelju od 18 sati na Poljudu ugostiti Osijek u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a. Splićani trenutno nisu u bajnoj formi, a u posljednjih pet kola upisali su čak tri poraza. Prekid tog negativnog niza tražit će protiv Osječana s novim starim imenom na klupi, Zoranom Zekićem. Iako je ovaj dvoboj uvjerljivo najzvučniji par ovog kola, glavno pitanje za trenera Ivana Leku bilo je vezano uz glasine o njegovom odlasku u Šahtar iz Donjecka.

“Došli smo ovdje zbog utakmice između Hajduka i Osijeka. Ja sam dušom i tijelom ovdje, idem leći s Hajdukom, dižem se s Hajdukom, sve ostalo je gubljenje energije“, kratko je prokomentirao Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, bilo je govora i o srazu s Osijekom, ali i Hajdukovim problemima u napadačkom dijelu igre.

“Osijek je uvijek nezgodan protivnik za nas, i doma i u gostima. Oni dolaze s novim i karakternim trenerom, dok smo mi u posljednjem kolu izgubili na Rujevici. Moramo dati sve od sebe kako bi pobijedili. Druga je stvar što bi mi voljeli igrati bolje i vidjeti taj napredak u igri. Mi napadamo, imamo po četiri-pet igrača u “boxu”, ali ne dajemo gol. Nije samo do treninga, malo je i do profila igrača, ali trebamo nastaviti trenirati i nadam se da će se otvoriti, da ćemo više zabijati“, otkrio je Leko, a zatim se osvrnuo i na stanje Marka Livaje.

On već tri-četiri utakmice igra pod injekcijama radi bolova. Njegova tolerancija na bol je enormna, a mnogi ne bi ni igrali u takvom stanju. Nastoji se rekuperirati i vratiti, sigurno nije u najboljem stanju. Vidjet ćemo koliko će biti spreman za nedjelju.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano