Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lens prosuo vodstvo od dva razlike

Prošlogodišnje najugodnije iznenađenje u Ligue 1, Lens, je u novu sezonu ušao pomalo razočaravajuće. Iako se nije ni moglo očekivati da nakon odlaska Loisa Opende i Seka Fofane ponove uspjehe iz prošle sezone, način na koji su izgubili prvu utakmicu ove sezone je poprilično gorak.

Nakon 22 minute prvog poluvremena Lens je vodio 2:0 u gostima kod Bresta. Florian Sotoca kao nominalno drugi napadač prošle sezone je u ovoj preuzeo ulogu glavnog i zabio prvi gol na utakmici u 11. minuti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dodatnih 11 minuta Lens povećava vodstvo, a strijelac je Deiver Machado. Brest je smanjio prednost Lensa u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golom Romaina Del Castilla s bijele točke.

U drugom poluvremenu gledamo potpuni preokret Bresta. U 56. minuti Kenny Lala zabija za 2:2, a nakon crvenog kartona Adriena Thomassona u 82. minuti Del Castillo zabija svoj drugi gol, ponovno s bijele točke. Lens u čitavom drugom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir gola, dok je Brest uputio njih 6 od kojih su dva ušla.

Komentari

Povezano