Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leona Popović velikom greškom pred kraj propustila postolje

U slalomu u Kranjskoj Gori, hrvatska skijašica Leona Popović završila je na 11. mjestu. Bila je Popović blizu postolja, ali je pred kraj druge vožnje napravila grešku te je u cilj ušla kao deveta.

Nakon prve vožnje ženskog slaloma na 60. izdanju “Zlatne lisice” u vodstvu je bila Slovakinja Petra Vlhova, a sjajna je, usprkos padu pred ciljem, bila Leona Popović, koja je bila druga s 26 stotinki zaostatka. To mjesto je s identičnim vremenom dijelila s Lenom Dürr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinka Ljutić je u drugu vožnju došla 29. mjestom nakon velike pogreške u prvoj, a u drugoj je još jednom pogriješila i kod prvog prolaza odustala nakon što je haklala kolac. To je treći put da ostaje bez bodova nakon devetog i 10. mjesta u Leviju i 10. mjesta u Kilingtonu. 

Odličnu drugu vožnju imala je Amerikanka AJ Hurt. Ona je sa 16. mjesta skočila sve do postolja. Popović je napravila grešku pred kraj vožnje kojom je ostavila Amerikanku na vodećoj poziciji. S nje ju je skinula Dürr koja je u cilj ušla s 15 stotinki prednosti.

Nakon nje je na startu ostala samo Vlhova. Slovakinja je odvezla sjajnu vožnju i sa 72 stotinke prednosti došla do treće pobjede ove sezone.

Komentari

Povezano