Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lepinjica out, Lepinjica in: Slaven Belupo doveo brata blizanca Ivana Lepinjice

Ljudi u Slaven Belupu ovaj tjedan imaju pune ruke posla. Osim što su doveli Ivana Čubelića i Lucasa Fernandesa Dos Passosa, klub iz Koprivnice je doveo još jednog ofenzivnog veznjaka.

Riječ je o Igoru Lepinjici koji je do sada igrao za Jadran iz Poreča te je brat blizanac Ivana Lepinjice; veznjaka koji je prošlu sezonu igrao u Slaven Belupu. Igor je na predstavljanju rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaj je zaista dobar, ali moram priznati i malo neočekivan. Prije dva mjeseca nisam mogao zamisliti da ću u novoj sezoni biti u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Drago mi je da sam se dokazao kroz prvi dio priprema i zaslužio ugovor. Na meni je sada da radim, da se prilagodim ritmu više razine, dam svoj maksimum na svakom treningu i napredujem u sredini koja je savršena za razvoj nogometne karijere. Brat mi je ispričao sve najljepše o Koprivnici i Slaven Belupu, on je zapravo bio i ključan faktor u ovoj cijeloj priči jer me uvjerio da moram probati i da se mogu izboriti za kadar. Uvjeren sam da je ispred nas odlična sezona.

Igor Lepinjica, Slaven Belupo
Komentari

Povezano