Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leverkusen ponovno na vrhu tablice, nove pobjede Leipziga i Stuttgarta

Nakon reprezentativne stanke je jučer Bundesliga krenula u akciju, a Borussija Dortmund je na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0 svladala Werder Bremen.

Danas je na rasporedu šest utakmica, a pet ih je odigrano u popodnevnom terminu od 15:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darmstadt – RB Leipzig 1:3

Gosti su furiozno krenuli u susret i već u prvoj minuti poveli preko Loïsa Opende. Leipzig je došao do povećanja vodstva u 24. minuti, a strijelac je bio Emil Forsberg. Domaćini su uspjeli doći do smanjenja vodstva u 32. minuti kada je s bijele točke bio precizan Tobias Kempe. Openda je svojim drugim golom na utakmici u 76. minuti odveo svoju momčad do ugodnije prednosti od 3:1 što se u konačnici pokazali krajnjim rezultatom utakmice.

Freiburg – Bochum 2:1

Bochum je bolje otvorio susret, a svoju bolju igru su kapitalizirali u 15. minuti, a strijelac je bio Goncalo Paciencia. Freiburg je u 26. minuti stigao do izjednačenja iz svog prvog udarca u okvir gola preko Ritsua Doana. Domaćini su pred sam kraj prvog dijela susreta došli do preokreta, a strijelac je bio Vincenzo Grifo iz kaznenog udarca. U drugom poluvremenu nismo vidjeli nijedan gol, stoga Freiburg je uknjižio tri boda.

Hoffenheim – Eintracht Frankfurt 1:3

Domaćini su došli rano u vodstvo, već u četvrtoj minuti susreta je Maximilian Beier zatresao mrežu gostiju na asistenciju Olivera Baumanna. Gosti su brzo uzvratili preko Omara Marmousha te su u 11. minuti vratili stvari na početak. Frankfurt je boljom igrom došao i do vodstva u 23. minuti kada se u rubriku strijelaca upisao Ansgar Knauff. Gostujuća momčad je u vrlo uzbudljivom prvom poluvremenu došla i do trećeg gola praktički pred odlazak na predah, a strijelac je bio Ellyes Skhiri. Za razliku od prvog poluvremena, u drugom poluvremenu nismo vidjeli nijedan zgoditak. Gostujuća ekipa je sjajnim prvim poluvremenom osigurala nova tri boda.

Union Berlin – Stuttgart 0:3

Stuttgart je poveo u 16. minuti preko koga nego čovjeka koji ne prestaje zabijati – Serhoua Guirassya. U vrlo nesadržajnom prvom poluvremenu smo vidjeli samo taj jedan zgoditak.

Drugo poluvrijeme je bilo gledljivije, ipak na sljedeći pogodak se čekalo sve do 81. minute kada je gostujuća momčad došla do povećanja vodstva preko Silasa. Novu pobjedu Stuttgarta je potvrdio Deniz Undav golom u 88. minuti i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Wolfsburg – Bayer Leverkusen 1:2

Apotekari su došli u vodstvo u 13. minuti preko Jeremiea Frimponga na asistenciju Victora Bonifacea. Puleni Nike Kovača su stigli do poravnanja rezultata u 41. minuti kada je mrežu gostiju pogodio Maxence Lacroix.

U drugom poluvremenu igrači Bayera Leverkusena su ponovno došli do vodstva, ovog puta je strijelac bio Alejandro Grimaldo na asistenciju Frimponga. Lovro Majer je ušao u igru za Wolfsburg u 71. minuti. Do kraja susreta se rezultat više nije mijenjao, a momčad Xabi Alonsa je nastavila briljirati u Bundesligi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano