Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leverkusen u 91. minuti do pobjede protiv Leipziga

Ljepoticu 18. kola njemačke Bundeslige odigrali su RB Leipzig i Bayer Leverkusen. Na rasprodanoj Red Bull Areni Leverkusen je u golom Piera Hincapia u 91. minuti došao do velike pobjede. Za goste je svih 90 minuta odigrao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić.

Nije moglo bolje krenuti za domaćine koji su poveli već u sedmoj minuti. X-Meni Xaver Schlager i Xavi Simons su kombinirali, a Nizozemac je lijepo pogodio za 1:0 Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leverkusen se vratio u igru u 47. minuti. Alejandro Grimaldo je napravio većinu posla i vratio loptu u sredinu za Nathana Tellu. Tella nije imao težak posao poslati loptu u mrežu za povratak gostiju.

Leipzig se vratio u vodstvo devet minuta kasnije. Bivši Dinamovac Dani Olmo je nakon brze kontre pronašao Loïsa Opendu koji zakucava loptu u mrežu za 2:1.

Apotekari se još jednom vraćaju u igru u 63. minuti. Jonas Hofmann je izveo korner na kojemu je najviši bio Jonathan Tah. Preokret je kompletiran u prvoj minuti sudačke naodknade Grimaldo je ponovno u ulozi asistenta, a Hincapié se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme za veliko slavlje Leverkusena.

Ovom pobjedom Leverkusen se dodatno učvrstio na prvom mjestu tablice. Sada imaju sedam bodova ispred Bayerna uz dvije utakmice više.

Komentari

Povezano