Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Leverkusen udaljen dvije utakmice od čuda

U 32. kolu njemačke Bundeslige je Bayer Leverkusen gostovao kod Eintracht Frankfurta. Nogometaši Xabija Alonsa su upisali 26. pobjedu ove sezone tako što su razbili domaćina rezultatom 5:1. Alonso je utakmicu gledao s tribina jer je bio suspendiran zbog 4. žutog kartona u prošlom kolu.

U prvom poluvremenu smo gledali uzbudljiv nogomet s dosta prilika na obje strane, a Granit Xhaka je bio prvi strijelac na utakmici pogodivši s 18 metara desni kut Kevina Trappa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frankfurt je izjednačio u 32. minuti tako što je Fares Chaibi prebacio loptu preko zadnje linije gostiju, a tamo ju čeka Hugo Ekitike koji ju posprema u mrežu.

Do kraja poluvremena je Leverkusen vratio vodstvo golom Patrika Schicka na ubačaja Adama Hložeka kojem je to bila druga asistencija.

U 56. minuti Niels Nkounkou povlači Nathana Tellu za dres u kaznenom prostoru, a jedanaesterac zabija Exequiel Palacios.

Adam Hložek je upisao hattrick asistencija u 77. minuti kada je Leverkusen navukao presing domaćih i izigrao jednu lijepu akciju koju je finiširao Jeremie Frimpong za 4:1.

Nekoliko minuta kasnije je Frimpong izborio jedanaesterac kojeg je za 5:1 zabio Victor Boniface.

Leverkusenu je preostalo do kraja prvenstva još gostovanje kod Bochuma te domaća utakmica protiv Augsburga kako bi finiširali sezonu neporaženi.

Komentari

Povezano