Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lille dominantan protiv Olimpije na otvaranju Konferencijske lige

Francuski Lille, ekipa koja je u playoffu nakon produžetaka izbacio Rijeku, u prvom je kolu skupine A Konferencijske lige igrao protiv slovenske Olimpije hrvatskog veznjaka Ivana Posaveca.

U netipičnom terminu za europski nogomet dominirali su Francuzi terenom protiv ekipe Joaoa Henriquesa i nakon prvih 45 minuta igre vodili 1:0 pogotkom Jonathana Davida iz kaznenog udarca. Pored toga, na gol su pucali 8 puta i razbranili gostujućeg vratara Matevža Vidovšeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavilo se slično i u drugom poluvremenu, iako Lille nije pretjerano inzistirao na ugrožavanju protivničkih vratara, pa je Olimpija u nekoliko navrata prelazila u protivničku polovicu i akcije završavala poluprilikama. Zanimljivo, prvi udarac u okvir gola Slovenci su uputili tek u 83. minuti preko Mustafe Nukića, koji nije opasnije ugrozio vratara Chevaliera.

Lille je u konačnici utakmicu odveo u mirne vode i protiv Olimpije koja se sjeckanjem igre i s 23 prekršaja trudila anulirati ih, a točku na i stavio je Yusuf Yazici u 94. minuti, korištenjem pogreške desnog beka gostiju Jorgea Silve, za konačnih 2:0.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano