Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Lille Hazardu posvetio trening centar i hamburger

Lille je jučer u derbiju sjeveroistoka i sjeverozapada Francuske dočekao Rennes, te se u samoj završnici utakmice vratio iz dvostrukog rezultatskog deficita i izborio vrijedni bod. Utakmica je završila 2:2, no imala je i svoj uvod van samog travnjaka.

Naime, susretu je prisustvovao Eden Hazard, nekada i sam igrač Lillea u kojem je stekao igračku afirmaciju. Belgijac je u klub došao s 14 godina te upisao pet punih seniorskih sezona. U 194 nastupa je zabio okruglih 50 golova te osvojio i titulu prvaka Francuske 2011. Te su ga partije lansirale u Chelsea i pod svjetla svjetske pozornice, a Hazard to nikada nije zaboravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čast ovom lijepom trenutku i ponovnom sastanku igrača i kluba, iz kluba su odlučili promijeniti ime trening centra u čast svog velikog igrača. Tom je prigodom napravljen i mural ispred ulaska u sami kompleks.

Dodatno, a zlobnici će s obzirom na Hazardovu punašniju staturu posljednjih godina reći i prikladnije, na stadionu su se jučer servirali posebni hamburgeri u čast Belgijca, koji su na pecivu imali utisnut igračev broj i dres.

Komentari

Povezano