Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lindon Selahi navodno potpisuje novi ugovor s Rijekom

Priča oko Lindona Selahija ispričana je već nadugačko i naširoko, a čini se kako će uskoro ipak dobiti svoj zaključak. Pregovori između albanskog nogometaša i Rijeke oko potpisivanja novog ugovora bili su dugi i iscrpni, a čini se kako će Selahi ipak i dalje igrati na Rujevici.

Naime, kako pišu 24 sata, Selahi bi najkasnije do četvrtka trebao potpisati novi ugovor s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog cijele situacije trener Željko Sopić je prije nešto više od mjesec dana Selahija poslao na tribinu, a ako se dogovor izrealizira Rijeci će se vratiti jedan od ključnih igrača ekipe. Njegova uloga u veznom redu bila je od iznimne važnosti za napadački sustav igre kakav je Sopićeva momčad gajila tijekom jesenskog dijela prvenstva.

Detalji novog ugovora još nisu poznati, a navodno je inicijativa za ponovnim dogovorom došla baš s igračeve strane. Selahi je tako samo potvrdio kako je zaista bio iskren kada je početkom prosinca izjavio:

„Jako sam vezan uz Rijeku. Tri godine sam tu, skoro 100 utakmica sam odigrao za ovaj klub i dok god nosim ovaj grb na prsima, davat ću sve od sebe na terenu i(li) poštivati odluke koje klub donese.  Ni sa kim drugim ne pregovaram i ni s kojim klubom nemam nikakav dogovor. Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom. I znate što… Ja sam uvjeren da ćemo se Rijeka i ja na kraju dogovoriti.“

Komentari

Povezano