Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lisandro Martínez propušta ostatak sezone

Argentinski stoper Manchester Uniteda Lisandro Martínez će propustiti ostatak sezone nakon što je u utakmici sa Sevillom slomio metatarzalnu kost u stopalu.

Dodatni udarac za United prije ključnih utakmica sezone je ozljeda Raphaëla Varanea koji je morao napustiti igru prije kraja prvog poluvremena, a o ozbiljnosti njegove ozljede još ne znamo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok će u ligaškim utakmicama na stoperski par uskočiti Harry Maguire i Victor Lindelöf, tko će zaigrati u uzvratu protiv Seville je pod znakom pitanja. Naime, Maguire mora odraditi suspenziju zbog žutih kartona, a čak je i Phil Jones ozljeđen te su ostali i bez tog vatrogasnog rješenja.

Tako da će u Sevilli vjerojatno prvi puta svjetlo dana ugledati stoperski par Shaw-Lindelöf. Kada se na sve to doda i ozljeda Marcusa Rashforda nije teško zaključiti kako bi United mogao imati problema pred kraj sezone jer se i dalje bore na tri fronta.

Uz ligu u kojoj žele osigurati prva četiri mjesta, puleni Erika Ten Haga su u polufinalu FA kupa te u već spomenutom četvrtfinalu Europske lige gdje sigurno žele otići što dalje.

Komentari

Povezano