Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Livaja: “Nadam se da će trener Gattuso ostati s nama”

Marko Livaja na sjajan je način krenuo u novu sezonu SuperSport HNL-a. Nakon gola u pobjedi 1:0 protiv Dinama u šestom kolu stigao je do petog pogotka, a tome je dodao i tri asistencije. Trenutno dijeli prvo mjesto ljestvice najboljih strijelaca sa Sandrom Kulenovićem, a uvjerljivo je prvi igrač prvenstva po izravnim sudjelovanjima za gol s ukupno njih osam.

Nakon derbija Livaja je podijelio svoje dojmove za HRT:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa je odigrala organiziranu utakmicu, a trener nas je dobro pripremio. Čekali smo neku šansu koja će se dogoditi i onda smo je iskoristili. Nećemo ništa posebno slaviti, prvenstvo je tek počelo, a imamo sad već i utakmicu u Kupu u utorak. Idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će nas ova dignut, pa ćemo igrati i još bolji nogomet.

Prokomentirao je i kaotičnu situaciju u klubu.

Naravno da čitaš sve te vijesti, pogotovo ako si iz Splita, jer cijeli grad priča o tome. Izložen si tome, ali nas igrače to ne opterećuje, to su njihove stvari koje se trebaju rješavati gore u uredima. Naš je fokus na terenu.

Potom se osvrnuo na rad trenera Gennara Gattusa.

On ima neki svoj stil, što možda nekome ne paše. Možda nismo toliko atraktivni, ali ima rezultata. Naš trener kao Talijan voli igrati tvrdo i na nulu, pa smo i mi takva momčad. Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati. No, ništa još nije gotovo, na polovici prošle sezone smo također bili prvi, pa smo sve na kraju uprskali.

Komentari

Povezano