Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Livaja: “Prošle godine smo se opekli na tu euforiju. Ova godina je specifična”

Hajduk je danas autogolom Tomislava Božića i golom Stipe Biuka upisao vrijednu pobjedu kod Slaven Belupa rezultatom 0-2. Iako danas nije zabio ili asisitrao, dobru je utakmicu odigrao i Marko Livaja. Upravo je Hajdukov kapetan nakon trijumfa stao pred HRT-ov mikrofon.

“Jedna teška i tvrda utakmica, imali smo i malo sreće. Bilo je najbitnije uzeti tri boda nakon što su naši rivali izgubili bodove. Dosta smo patili, pogotovo tih prvih 20 minuta kad nismo bili najbolji. Teren je bio loš, ali svaka čast Slavenu — muška utakmica, teško se dolazi do bodova ovdje. Ništa još nismo osigurali, idemo dalje raditi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marko Livaja za HRT

Livaja smatra da je momčad naučila iz prethodnih pogrešaka.

Prošlih godina imali smo probleme kad su rivali nešto kiksali, mi bismo zasrljali. Ove godine je specifično jer drukčije izgledamo i bolje to iskorištavamo. Da su nam rekli da bi nakon 10 kola imali 4 boda prednosti, potpisali bi, ali sad je najvažnije nastaviti dalje do kraja i nadam se da ova ekipa na čelu s trenerom može to izvući.

Optimističan je kako momčad izgleda pod Gennarom Gattusom.

Trener ima viziju nogometa, želi da smo u niskom bloku i da se branimo sa svih 11 igrača. Možda ne igramo najbolji nogomet, ali vjerujem da ćemo se još opustiti. Trener Gattuso prati svaki detalj i nadam se kako ćemo biti sve bolji kako prvenstvo odmiče. Svaki trener donosi nešto svoje. Bilo je prije i malo faktora nesreće, ozljeda zbog koje nisam mogao trenirati… Gattuso je cijeli u utakmici i pazi na svaki detalj. Želi svesti greške na minimum

Na kraju je poručio:

Prošle godine smo se opekli na tu euforiju, a sada smo godinu dana iskusniji. Uvijek imamo podršku gdje god idemo. Zahvaljujem se i nadam se da ćemo ih u budućnosti više usrećiti.

Komentari

Povezano