Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Livaja se oprostio od reprezentacije

Kapetan Hajduka Marko Livaja odlučio se povući iz reprezentacije. Tridesetogodišnjak je bio na aktualnom popisu izbornika Zlatka Dalića za predstojeći kvalifikacijski ciklus.

Igračevo priopćenje prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti.”

Livaja se u reprezentativnom okružju istaknuo nakon povratka u HNL gdje je iz sezone u sezonu dosad osvajao nagradu najboljeg nogometaša lige. Između ostalog, bio je strijelac pogotka protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu u Kataru i asistent za odlučujući gol u utakmici za brončanu medalju.

Hrvatskoj reprezentaciji sada slijede utakmice protiv Turske i Walesa, 12. i 15.10. u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Komentari

Povezano