Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dominik Livaković upisao pobjedu u debiju za Fenerbahče

U sklopu petog kola turskog prvenstva Fenerbače je na svom stadionu dočekao Antalyaspor. Osim pobjede i nova tri boda, utakmica će se pamtiti i po prvom nastupu Dominika Livakovića u klubu kojem se priključio ovog ljeta iz Dinama. Na kraju je bilo 3:2 za Fenerbahče.

Nije krenulo dobro jer su gosti poveli u 31. minuti. Nakon nesporazuma obrane Fenerbahčea Adam Buksa se neometan sjurio prema Livakoviću i mirno zabio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahče je preokret kompletirao do 57. minute. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabio je Edin Džeko, dok je İrfan Can Kahveci zabio za 2:1.

Gosti se nisu predavali i sedam minuta kasnije zabijaju za izjednačenje. Ponovno je nesmotrenost u obrani Fenerbahčea iskoristio Buksa koji je s deset metara matirao Livakovića.

Uspio je Fenerbahče doći do pobjede u 80. minuti. Nakon asistencije Kahvecija na pravom mjestu bio je Sebastian Szymanski koji zabija za veliko slavlje domaćih navijača.

Fenerbahče je tako nastavio maksimalan start te su upisali četvrtu pobjedu u isto toliko utakmica. U četvrtak im slijedi novi težak test kada u sklopu Konferencijske lige dočekuju danski Nordsjælland.

Komentari

Povezano