Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool demolirao Manchester United na Old Traffordu

Manchester United i Liverpool danas su odigrali najveći derbi u engleskom nogometu. Gosti su slavili na Old Traffordu s visokih 0-3 i zasluženo pokupili puni plijen.

Utakmica je počela u iznimno visokom tempu, ali je u više navrata izostao završni dodir ili udarac pa nismo vidjeli konkretne prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je rano uspio zabiti pogodak kada je Trent Alexander-Arnold ostao potpuno sam na drugoj vratnici, ali gol je poništen nakon naknadne VAR provjere. U zaleđu je bio Mohamed Salah.

Ipak, Liverpool se nije dao smesti. Presing Redsa bio je neumoran i baš iz takve situacije nastao je gol. Casemiro je uputio loše dodavanje i gosti su izveli brzu kontru. Salah je ubacio, a Luis Díaz pogodio glavom.

Ista kombinacija prethodila je drugom golu. Grozomorni Casemiro opet je jeftino izgubio loptu, a Salah je našao Díaza koji je jako preciznim udarcem matirao golmana. Na predah se otišlo s 0-2.

U nastavku smo i treći put vidjeli isti scenarij. Manchester je izgubio loptu na svojoj polovici, a Liverpool je to kaznio. Ovaj put je asistent bio Dominik Szoboszlai, a strijelac Salah. Sjajni Egipćanin ne pokazuje znakove usporavanja ni u svojoj osmoj sezoni u klubu.

Crveni vragovi su u nastavku uspjeli nešto kreirati, no njihove je prijetnje zaustavio Alisson.

Sve u svemu, bila je to vrlo impresivna izvedba Liverpoola i katastrofalna Manchester Uniteda. Redsi su sada jedina ekipa uz Manchester City s maksimalnim brojem bodova (devet), dok je United na tri.

Komentari

Povezano