Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool doveo veliko pojačanje, Chelsea pustio kapetana

Događanja u ljetnom prijelaznom roku ne jenjavaju, a mi vam kao i svakog dana donosimo pregled svih najzanimljivijih dogašanja.

Dominik Szoboszlai u Liverpoolu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ranije doveden Alexis Mac Allister, Liverpool je potpisao novo veliko pojačanje u veznom redu koji je protekle sezone izgledao loše.

Riječ je o Dominiku Szoboszlaiju koji dolazi iz RB Leipziga. Cijena transfera je 70 milijuna eura plus bonusi.

César Azpilicueta napušta Chelsea

Nakon više od deset godina u plavom dijelu Londona, César Azpilicueta napušta Chelsea. Španjolac i Chelsea su raskinuli ugovor te bi Azpilicueta kao slobodan igrač trebao pojačati Atlético Madrid.

Nicolas Jackson novi igrač Chelsea

Ostajemo s Chelseajem koji je sinoć službeno objavio potpis novog napadača. Radi se o donedavnom napadaču Villareala Nicolasu Jacksonu koji je za 37 milijuna eura potpisao za Chelsea.

Samuel Umtiti i Barcelona raskinuli ugovor

Barcelona se zadnjih nekoliko godina nalazi u teškoj financijskoj situaciji, a jedan od igrača koji je zbog toga izvukao deblji kraj je Samuel Umtiti.

Umtiti i Barcelona su raskinuli ugovor bez da je Francuz tražio sve što mu Barcelona duguje. Možda neće ostati upamćen po najboljim igrama, ali je definitivno pomogao klubu u teškoj situaciji.

Belgijski veznjak predstavljen u Aston Villi

Youri Tielemans (26) i službeno je predstavljen kao novi igrač Aston Ville. Belgijski veznjak potpisao je četverogodišnji ugovor, a stigao je iz Leicester Cityja koji je ove godine ispao iz prvog razreda engleskog nogometa.

U prošloj sezoni za Leicester je odigrao 37 utakmica te postigao četiri pogotka uz dvije asistencije. Aston Villa je završila na sedmom mjestu Premier lige i tako izborila plasman u UEFA-inu Konferencijsku ligu iduće sezone.

Komentari

Povezano