Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool izgubio od Palacea i udaljio se od borbe za titulu

Dvije utakmice engleske Premier lige odigrale su se u nedjelju s početkom u 15 sati. Snage su odmjerili Liverpool i Crystal Palace te West Ham i Fulham.

Za šampionske aspiracije Liverpoola samo je pobjeda dolazila u obzir. Bila je to savršena prilika za iskupljenje nakon remija s Manchester Unitedom i teškim porazom od Atalante u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak je za Redse bio grozan. Sjajnu akciju gostiju okrunio je Eberechi Eze, ali defenzivne reakcije domaćina bile su jako loše. Od drugog gola spasio ih je samo Andy Robertson svojim čišćenjem lopte s crte.

Liverpool je poslije upalio motore i imao nekoliko dobrih prilika, no spriječili su ih okvir gola i Dean Henderson. Na predah se otišlo bez promjena.

U nastavku su Redsi nastavili kanonadu prema golu protivnika, no kao u više navrata ove sezone – izdala ih je završnica. Zbilja je nevjerojatno koliko su se igrači ispromašivali, a u ovoj fazi sezone, to je neopisiva greška. Rezultat se do kraja nije mijenjao i Palace je došao do impresivne pobjede, dok je Liverpool svoju borbu za titulu učinio praktički nemogućom.

U londonskom derbiju gledali smo jako zanimljiv okršaj. Fulham je u rano vodstvo doveo Andreas Pereira, a West Ham je u više navrata spašavao Lukasz Fabianski. Imali su i domaćini svoje prilike, no nisu ih uspjeli iskoristiti do poluvremena.

Fulham je svoju dominaciju nastavio u nastavku, a do drugog gola došli su preko Andrease Pereire koji je pogotkom završio kontranapad. Gosti su zadržali prednost i skupili tri boda.

Komentari

Povezano