Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool minimalno slavio nad Wolvesima

Šesto kolo engleskog Premiershipa odigralo se između Wolverhamptona i Liverpoola na Molineux Stadiumu. Gosti su slavili rezultatom 2:1.

U 22. minuti prva dobra prilika je došla kada je Matheus Cunha opalio s ruba šesnaesterca u lijevu stranu gola, ali mu je Alisson odlično obranio. Deset minuta kasnije u sličnoj situaciji se pronašao Trent Alexander-Arnold, ali loptu po sredini je uhvatio Sam Johnstone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 40. minuti Dominik Szoboszlai se pronašao u kaznenom prostoru i pucao nisko po sredini gola, no Johnstone još jednom odlično reagira. U drugoj minuti nadoknade Diogo Jota je probio lijevu stranu i pogodio Ibrahima Konatéa čiji je udarac glavom bio pre snažan za Johnstonea i Liverpool ulazi u prvo vodstvo.

U drugom dijelu prvu dobru priliku imao je Mohammed Salah. Naletio je na grešku domaće obrane i pucao s poludistance na prazan gol, ali je poslao loptu lijevu od gola. Šest minuta poslije došlo je do izjednačenja. Carlos Forbs je pucao, lopta se odbila, a Rayan Aït-Nouri zabio.

Nije dugo trajalo veselje domaće momčadi jer je Nelson Semedo skrivio penal čak tri minute kasnije. Salah je u 61. pospremio loptu uz desnu stativu s bijele točke nakon konzultacije VAR sobe. U 78. pucao je dobro Curtis Jones, ali Johnstone je još jednom dobro obranio.

Iako su primili pogodak, Liverpool je na terenu bio puno dominatnija momčad i u zadnjih 20 minuta su zatvorili utakmicu uz minimalna curenja obrane.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano