Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool na krilima Salaha pobjedom otvorio sezonu

Ipswich i Liverpool danas su odigrali drugi susret nove sezone Premier lige. Nakon što je sinoć Manchester United svladao Fulham, red je došao na borbu između povratnika u ligu i velikana.

Ipswich je imao domaću podršku na svom Portman Roadu i mora se reći da je momčad sasvim dobro izgledala. Imali su nekoliko opasnih situacija, no uglavnom nisu uspjeli konkretno zaprijetiti. Liverpool se prilično mučio i bilo je očito da će trebati vremena da se ekipa privikne na upute novog trenera, Arnea Slota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila isprekidana faulovima i tempo je bio dosta usporen. Bez većih uzbuđenja i s rezultatom 0-0 otišlo se na predah.

U nastavku su Redsi ubacili u brzinu više. Prilike su se redale, a do gola su došli u 60. minuti kada je Mohamed Salah uposlio Dioga Jotu. Samo pet minuta poslije Salah je pogodio za 2-0 i tako nastavio svoju impresivnu tradiciju postizanja pogodaka u prvom kolu.

Ipswich više nije mogao pratiti intenzitet i bilo je jasno u kojem smjeru odlazi utakmica. Tri boda za Liverpool i sigurno otvaranje sezone pod Slotovim kormilom i prvi poraz za povratnika u Premier ligu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano