Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool na pragu dovođenja Juventusove zvijezde

Liverpool je postao aktivniji na kraju ljetnog prijelaznog roka i sada priprema dva transfera. Giorgi Mamardašvili trebao bi biti predstavljen svakog trena, no on će još minimalno ovu sezonu provesti na posudbi u Valenciji prije nego li se priključi klubu.

Ipak, igrač koji bi se instantno trebao pridružiti Redsima je Federico Chiesa. Talijanski napadač ima još godinu dana ugovora u Juventusu, a klub iz Torina voljan ga je prodati za 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač je iznimno zainteresiran za ovu opciju, a Fabrizio Romano navodi kako ni njegova plaća neće biti problem engleskom velikanu. Ostaje još par dana da saznamo rasplet situacije, ali za sada se transfer doima prilično izglednim.

Chiesa je bio jedan od najperspektivnijih krilnih igrača na svijetu i jedan od najboljih igrača talijanske reprezentacije koja je osvojila Euro 2021. Njegov talent je neupitan, no brojni problemi s ozljedama uzeli su svoj danak.

Liverpool će ga pokušati revitalizirati, a insajderi navode da se ljudima u klubu jako sviđa Chiesina polivalentnost. Dodatan fakto je to što bi Talijan bio izravna zamjena za Mohameda Salaha, a takvog igrača trenutno nema u klubu.

Komentari

Povezano