Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool na pragu dovođenja najboljeg golmana Eura

Liverpool je blizu osiguravanja usluga gruzijskog vratara Giorgija Mamardašvilija. Engleski klub poslao je službenu ponudu od 35 milijuna eura prema Valenciji, a igrač je iznimno sklon odlasku na “Otok”.

Trenutni je plan da gruzijski vratar prvo ode na posudbu u drugi klub, a tek onda završi u Liverpoolu. Momčad koja se najviše spominje jest Bournemouth, a on bi bio samo prijelazni korak do eventualnog odlaska u Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insajderi prenose kako Mamardašvili ovo vidi kao priliku života, ali dio navijača ovakav bi potez iznenadio s obzirom na to da je Liverpool jako dobro pokriven na golmanskoj poziciji. Podsjećamo, klupska jedinica je ponajbolji vratar svijeta Alisson Becker, a on ima itekako dostojnu zamjenu u Caoimhinu Kelleheru.

Teško je zamisliti da bi Mamardašvili došao u momčad kako bi bio zamjena pa je pitanje kakva je Alissonova budućnost u klubu. Njegov trenutni ugovor traje još tri godine.

Mamardašvili je godinama jedan od najboljih svjetskih golmana, osobito što se tiče branjenja udaraca. Vrijedi napomenuti kako je Liverpool jedini klub u Premier ligi koji još nije doveo niti jednog igrača, a u rosteru se nalaze puno veći prioriteti od golmanske pozicije.

Komentari

Povezano