Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea i Liverpool u borbi za igrača koji će srušiti transfer rekord Premier lige

Liverpool ili Chelsea će za 110 milijuna funti iz Brightona dovodi Ekvadorca Moisésa Caiceda. Iako je prvotni favorit za dovođenje bio Chelsea, nakon dugih i neuspješnih pregovora, Liverpool je bio taj koji je prvi poslao izdašnu ponudu od 110 milijuna funti.

Čitava drama nakon par tjedana pregovora odvila se u dva dana. Naime, Liverpool je dugo vremena bio povezivan s Roméom Laviom, no niti jednom nisu ponudili 50 milijuna funti, koliko je Southampton izričito tražio. Chelsea je pokazao interes za belgijskog veznjaka i ponudio 48 milijuna funti, no “Sveci” su i to odbili. Redsi su u međuvremenu pokazali interes za Caiceda i Brighton je bio jasan – igrač ide onome tko ponudi veću cifru do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovih 110 milijuna funti nadmašilo je Chelseajevih 100 te se očekivalo kako će Ekvadorac danas postati novi član ekipe Jürgena Kloppa. Međutim, Caicedo je izrazo želju da bi radije otišao u Chelsea te se očekuje da će momčad iz Londona podebljati svoju ponudu i dovesti Ekvadorca u svoje redove.

Nakon prodaje Jordana Hendersona i Fabinha u Saudijsku Arabiju, pozicija “šestice” ostala je potpuno prazna te će Liverpool morati pronaći novog igrača na tržištu za tu poziciju.

Osim što borba za Caiceda i dalje traje, Liverpool i Chelsea će snage odmjeriti na terenu, u nedjelju u 17:30 sati u sklopu prvog kola Premiershipa.

Komentari

Povezano