Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool pobijedio Fulham i zauzeo drugo mjesto

U kasnijem popodnevnom terminu 34. kola engleskog Premiershipa, snage su na Craven Cottageu odmjerili igrači Fulhama i Liverpoola. U četvrtom međusobnom susretu ove dvije momčadi ove sezone, gostujuća je momčad slavila rezultatom 1:3.

Momčad Jürgena Kloppa svoju je prvu priliku na utakmici čekala do 22. minute. Luis Diaz uputio je oštru prizemnu loptu u šesnaesterac, ali Diogo Jota pucao je pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta kasnije João Palhinha zbog prekršaja nad Jotom zaradio je žuti karton, a Trent Alexander-Arnold iz slobodnjaka briljantno pogodio za 0:1.

Inicijativa Fulhama pred sam kraj prvog poluvremena rezultirala je novom promjenom rezultata u 45. minuti. Na odbijanac u šesnaestercu gostiju naletio je Timothy Castagne i poentirao za 1:1.

Neoprezne trupe Marca Silve nisu se mogle nositi s eksplozivnim početkom Redsa u drugom poluvremenu. Ryan Gravenberch u 53. minuti s ruba šesnaesterca poentirao je za 1:2, upisujući svoj prvijenac za Liverpool u Premiershipu.

U 71. minuti utakmice gostujuća momčad dodatno je kapitalizirala svoju dominaciju u drugom poluvremenu. Jota je na asistenciju Codyja Gakpa zabio za 1:3.

Finalnih 1:3 znači da je momčad Jürgena Kloppa preskočila Manchester City i zauzela drugo mjesto na tablici Premier lige. Poražena je momčad ostala na dvanaestoj poziciji.

Komentari

Povezano