Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool pogocima Diaza i Salaha pobijedio Brentford

Drugo kolo engleskog Premiershipa na Anfieldu se odigralo između Liverpoola i Brentforda. Domaća momčad slavila je rezultatom 2:0.

U 13. minuti slavili su domaćini. Diogo Jota je dodao Luisu Diazu u šesnaesterac, a on je odlično pogodio u gornji lijevi kut za vodstvo Liverpoola. Šest minuta poslije našao se Andrew Robertson sam pred golmanom i pucao u lijevu stranu gola, no Mark Flekken je odlično obranio pokušaj škotskog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu domaći igrači nisu posustajali. U 48. minuti Robertson je pucao glavom izbliza u gornji lijevi kut, a Flekken je imao još jednu odličnu intervenciju. U 56. minuti dogodila se slična situacija na drugom kraju terena. Nathan Collins je pucao ispred Alissona glavom u gornji desni kut, no brazilski golman je sjajno intervenirao.

Diaz je u 65. minuti natrčao na loptu i poslao je u donji desni kut, no Flekken još jednom ne dopušta pogodak domaće momčadi. No, šest minuta poslije ostao je poražen. Diaz je sjajno pronašao Mohammeda Salaha koji je prošao obranu i pogodio donji lijevi kut.

Liverpool je očekivano pobijedio, no izvrstan nastup Flekkena na vratima Brentforda je onemogućio višu pobjedu domaćina.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano