Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool preokretom svladao Brighton

Liverpool je pobjedom protiv Brightona otvorio uskršnji program Premier lige. Brighton je rano poveo, ali je Liverpool još jednom pokazao da se nikada ne predaju te su po tko zna koji put ove sezone preokrenuli rezultat.

Nije moglo bolje krenuti za Brighton koji je poveo već u drugoj minuti. Nakon brze akcije lopta je došla do Dannyja Welbecka koji s ruba kaznenog prostora odličnim udarcem zabija za vodstvo gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedila je ofenziva Liverpoola koji je u potpunosti pritisnuo Brighton. To im se isplatilo u 27. minuti kada je Luis Diaz ostao nečuvan nakon kornera i mirno poslao loptu u mrežu.

Nastavio je Liverpool sa silovitim napadima do kraja prvog dijela, ali nisu uspjeli pronaći put do preokreta. Tragičar u prvih 45 minuta je definitivno bio Mohamed Salah koji je u nekoliko situacija mogao puno bolje reagirati.

Salah je to ispravio u drugom dijelu golom za preokret. Alexis Mac Allister je u kaznenom prostoru pronašao samog Salaha koji takve prilike ne propušta. Egipćaninu je ovo 16. pogodak ove sezone.

Potvrda pobjede došla je samo šest minuta kasnije kada je Luis Diaz nakon sjajne asistencije Salaha zabio svoj drugi gol na utakmici. Ipak, označeno je zaleđe te nije bilo ništa od gola.

Ostalo je tako 2:1 i Liverpool je došao do važnih bodova u borbi za naslov. Uoči susreta Manchester Cityja i Arsenala, Liverpool je tri boda ispred Arsenala i četiri ispred Cityja. Brighton će bodove u borbi za europska mjesta tražiti u nadolazećim susretima.

Komentari

Povezano