Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool slavio u Sheffieldu na Wilderovom povratku

Petnaesto kolo engleske Premier lige otvoreno je u utorak navečer, a posebnu je pažnju zaplijenila utakmica Lutona i Arsenala sa sedam golova. U srijedu nas je čekalo novih šest zanimljivih utakmica, a četiri su odigrane u 20:30.

Na Bramall Laneu Sheffield United dočekao je Liverpool. Domaćini su se nadali kako će ih iz krize trgnuti povratak starog trenera Chrisa Wildera, dok su Redsi u utakmicu ušli na krilima pobjede protiv Fulhama 4:3. Utakmica je krenula u očekivanom tempu: gosti su imali posjed i čekali da se otvori prostor, a domaćini se strpljivo branili i čekali kontru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu su dočekali u 12. minuti, no pokušaj Jamesa McAteeja sjajno je obranio Caoimhin Kelleher. Redsi (u ljubičastoj garnituri) su svoj sedmi korner napokon uspjeli naplatiti. U 37. minuti ubacio je Trent Alexander-Arnold, a nogom je precizno naciljao gol kapetan Virgil van Dijk.

U drugom poluvremenu nije bilo većih zanimljivosti. Liverpool je imao par prilika za podebljavanje vodstva, a najbolju je imao Darwin Núñez. Svoja vrata je zaključanima držao sjajni Wes Foderingham. Ipak, u nadoknadi je otpor popustio. Nakon što je Núñez oteo loptu, uputio je lijepu loptu za Dominika Szoboszlaija, koji je bez puno problema pospremio loptu u mrežu. To je bila prva asistencija Urugvajca u Premier ligi koja nije bila upućena Mohamedu Salahu.

Liverpool je nastavio s dobrom formom i vratio se na drugo mjesto tablice, dok je Sheffield ostao prikovan za dno, no na Wilderovom povratku imali su neke jako dobre trenutke i skupo su “prodali kožu”.

Od ostalih susreta, vrijedi spomenuti kako je Brighton slavio protiv Brentforda 2:1, Crystal Palace i Bournemouth završili su 0:2, a Fulham je apsolutno devastirao Nottingham Forest s velikih 5:0.

Komentari

Povezano