Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool u potpunosti nadigrao Newcastle

20. kolo engleske Premier lige nastavljeno je na Anfieldu gdje je Liverpool ugostio Newcastle. U utakmici u kojoj je Liverpool dominirao od početka do kraja, lider prvenstva je na kraju slavio 4:2.

Prvih 45 minuta Liverpool je u potpunosti nadigrao Newcastle. No, ogromni promašaji Darwina Núñeza i promašaj kaznenog udarca Mohameda Salaha sačuvali su mrežu gostiju netaknutom u prvom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brava je otključana u četvrtoj minuti nastavka. Núñez je bio asistent, a Salah je doveo Liverpool u vodstvo. Newcastle je izjednačio u 54. minuti iz prve prave prilike na utakmici. Anthony Gordon je pronašao Alexandera Isaka koji vraća stvari na početak.

Liverpool je nastavio gdje je stao i šanse su se samo nizale. U 74. minuti u vodstvo ih je ponovno doveo Curtis Jones. Za 3:1 je četiri minute kasnije precizan bio Cody Gakpo.

U 81. minuti Newcastle je smanjio rezultat golom Svena Botmana. Pitanje pobjednika riješio je Salah pet minuta kasnije golom iz kaznenog udarca.

Ovom pobjedom Liverpool je pobjegao na tri boda prednosti ispred Aston Ville i pet ispred Arsenala i Manchester Cityja. Newcastle je nastavio s lošim rezultatima te su ostali na devetom mjestu i na 29 bodova.

Komentari

Povezano