Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool u pregovorima s Rúbenom Amorimom

Pouzdani portugalski novinar Pedro Sepúlveda izvještava kako je aktualnom treneru Sportinga Rúbenu Amorimu ponuđen ugovor na sljedeće tri sezone na klupi Liverpoola te da su pregovori u tijeku. Njegovo se ime već spominjalo u kontekstu potencijalnih nasljednika Jürgena Klopp, a izgleda da je do kontakta kluba i trenera došlo.

Kada je Jürgen Klopp najavio da će nakraju sezone napustiti klupu Liverpoola, navijači Redsa pribojavali su se što budućnost nosi. Njemački je stručnjak u devet godina trenerskog mandata zapisao brojne uspjehe, od kojih su najupečatljiviji ostali trofej engleske Premier lige i trofej Lige prvaka. Od tada je Liverpool u potrazi za njegovim nasljednikom, a portugalski stručnjak Rúben Amorim, prema njemačkim i portugalskim izvorima, najizgledniji je kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako pregovori idu u pozitivnom smjeru, Sepúlveda vjeruje da dogovor između 39-godišnjaka i odbora Liverpoola još nije postignut.

S druge strane, novinar njemačkog Sky Sports kanala Florian Plettenberg izvještava kako je verbalni dogovor između Amorima i Liverpoola riješena stvar te kako je portugalski strateg bio i na listi europskih velikana kao što su Bayern i Chelsea.

Neupitno je da angažmanom Michaela Edwardsa kao novog izvršnog direktora FSG-a za nogomet, angažmanom Richarda Hughesa kao novog sportskog direktora te potencijalnim dolaskom Rúbena Amorima kao novog menadžera prve momčadi, nova era sviće nad Anfieldom.

Amorimov Sporting je s četiri boda prednosti nad drugoplasiranom Benficom vodeća momčad Lige Portugal. Lavovi iz Lisabona ne znaju za ligaški poraz od prosinca prošle godine.

Komentari

Povezano