Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Liverpool uvjerljiv protiv Burnleya, Alexander-Arnold srušio rekord

U poslijepodnevnom programu 24. kola Premier lige odigravalo se pet susreta, a najviše je pozornosti privlačio Liverpoolov dvoboj protiv Burnleya.

Kloppove trupe su uz nešto poteškoća ipak stigle do zaslužene pobjede, jer tijekom svih 90 minuta su bili bolja ekipa. U vodstvo su stigli preko Diega Jote u 31. minuti na asistenciju Trenta Alexandra-Arnolda, a 25-godišnjak je time postao branič s najviše asistencija u povijesti lige – njih čak 59 u 220 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio je za goste O’Shea u posljednjoj minuti prvog poluvremena, no u 52. minuti Luis Diaz je vratio Liverpoolu vodstvo, a pobjedu je potvrdio Darwin Nunez u 79. minuti, pa se Kloppova ekipa vratila na čelo ljestvice s 2 boda prednosti ispred Manchester Cityja koji ima i utakmicu manje.

U ostalim susretima, Tottenham je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade preko Brennana Johnsona stigao do pobjede nad Brightonom rezultatom 2:1, Brentford je upisao važnu gostujuću pobjedu kod Wolvesa rezultatom 2:0.

Fulham je s 3:1 bio bolji od Bournemoutha, a najveće iznenađenje kola napravio je Sheffield United hrvatskog vratara Ive Grbića kojeg nije bilo zbog ozljede. Slavili su igrači trenera Chrisa Wildera u gostima kod Luton Towna s 3:1, upisavši tek treću ovosezonsku pobjedu u prvenstvu, prvu nakon 9. prosinca i pobjede 1:0 protiv Brentforda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano