Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lois Openda i Lens razbili Monaco

U drugoj utakmici dana u francuskom prvenstvu Lens je nastavio odlične predstave ove sezone i pred svojim navijačima s 3:0 pobijedio Monaco. Partiju života odigrao je mladi Lois Openda koji je s dva gola i asistencijom uvjerljivi igrač utakmice.

Krenulo je idealno za domaćine koji su u 9. minuti poveli. Nakon što mu je obrana blokirala prvi udarac lopta se odbila nazad Opendi koji ju je zakucao u gol za 1:0 Lensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo sedam minuta kasnije Openda je ponovno na pravom mjestu i vodstvo se udvostručuje. Idealnu loptu u sredinu je poslao Deiver Machado, a Openda još jednom dobro reagira za čak 17. gol ove sezone.

Nije Lens tu stao i nastavio je napadati Monaco koji nije imao odgovora. Adrien Thomasson prvo je zabio u 49. minuti, ali mu je gol poništen zbog zaleđa.

Ono što nije uspio tada, Thomasson je uspio u 56. minuti. Openda je ovoga puta bio u ulozi asistenta. Vratio je povratnu loptu u sredinu gdje je čekao Thomasson koji povećava vodstvo Lensa. Francuzu je to prvi gol nakon dva mjeseca nakon što je zabio u 3:1 pobjedi protiv Nantesa.

Treći gol je u potpunosti umrtvio utakmicu pa je Monaco izgubio i ono malo što su dotada pokazali. Nastavio je tako Lens impresivnu domaću formu ove sezone. Naime, ovo im je 14. pobjeda u 16 utakmica. Na domaćem terenu nisu pobijedili samo Lille s kojim su odigrali 1:1, a porazila ih je samo Nice.

U prvoj današnjoj utakmici Auxerre i Lille odigrali su bez pobjednika. Završilo je 1:1.

Goste je u vodstvo iz kaznenog udarca u 36. minuti svojim 21. golom ove sezone doveo mladi Kanađanin Jonathan David. Bod je domaćinima sačuvao M’baye Niang u 62. minuti također golom iz kaznenog udarca.

Komentari

Povezano