Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotivin veznjak potpisao za Sarajevo

U jednom pomalo neobičnom transferu, 25-godišnji veznjak zagrebačke Lokomotive napustio je klub i prešao u redove BiH prvoligaša FK Sarajeva. Radi se o Crnogorcu Vladanu Bubanji koji tako napušta HNL i seli u susjedstvo.

Kažemo da se radi o neobičnom transferu jer je stasiti Bubanja odradio i više nego korektnu sezonu u Lokomotivi, zaigravši 27 puta i zabivši 4 golova. Shodno tome i gledajući povijest izlaznih transfera Lokosa u proteklim godinama, za igrača ovakvog profila i kvaliteta očekivao se zvučniji transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bubanja je u Zagreb stigao pred dvije godine iz nikšićke Sutjeske s kojom je osvojio tri titule prvaka Crne Gore. Cijena mu se u međuvremenu upetetrostručila te Crnogorac sada vrijedi 1,2 milijuna eura. Za Lokose je ukupno nastupio 59 puta, a pred godinu dana je svojim nastupima u hrvatskoj metropoli izborio i poziv i prvi nastup za seniorsku reprezentaciju Crne Gore.

Dovođenje Bubanje samo je jedno u nizu brojnih promjena koje Bordo-bijeli prolaze ovog ljeta. Koševo je napustio slovenski trener i nekadašnji glavni kormilar Rijeke Simon Rožman, a zamijenio ga je donedavni trener Osijeka Zoran Zekić. Klub je napustio i dosadašnji sportski direktor Senijad Ibričić, a uz Bubanju u svlačionicu su već stigli Momodu Jotta, Emil Rockov, Filip Jović, Aleksandar Đorđević, Andreja Ristić, te hrvatski desni bek Bruno Unušić koji je stigao iz drugoligaškog doprvaka Zrinskog Osječko.

Komentari

Povezano